0517-850524
06-57321698

Wanneer je vlot je rijbewijs wilt halen, is het zeer verstandig en van groot belang dat je de theorie van de verkeersregels al kent. Dan hoeft je rij-instructeur dat immers niet meer tijdens de rijlessen uit te leggen en dat scheelt weer praktijklessen. Je kan dat uiteraard thuis leren door middel van zelfstudie uit een theorieboek maar ook de online opleiding van www.iTheorie.nl Via onze rijschool app houden wij jouw vorderingen bij waardoor wij precies weten wanneer jij theorie-examen kan doen.

Deze bestaat uit een compleet digitaal theorieboek met maar liefst 50 theorie-examens, filmpjes over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Theorieles met een grote kans van slagen ! Door onze unieke lesmethode, waarbij alles gelijk duidelijk wordt gemaakt door beeldmateriaal. 1Dag-Autotheorie is zeer geschikt naast jou zelfstudie ! Door heldere uitleg en veel herhaling, zorgen wij er voor dat je 100% goed voorbereid wordt. Ook is er tijdens de theoriecursus genoeg tijd over om vragen te stellen. Alles is gericht op jou CBR theorie-examen !

Wil jij de perfecte aansluiting op itheorie kan je deze dag makkelijk via onze rijschool aanvragen.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail