Welkom bij Autorijschool NW Friesland. Sinds 2012 verzorgen wij vanuit Franeker autorijlessen in een groot deel van de provincie Friesland.

Woon jij in de regio van Franeker, Harlingen en Leeuwarden

Wil jij op een persoonlijke, leuke en vlotte manier jouw rijbewijs B (schakel of automaat) halen? Ben je minimaal 16,5 jaar oud, dan ben jij hier van harte welkom.

 • Rijles in de regio van Leeuwarden, Franeker en Harlingen
 • Hoog slagingspercentage
 • Schakel en Automaat
 • Rijles vanaf huis, school of examen plaats
 • Lespakketten aanpasbaar
 • Lespakketten renteloos gespreid betalen
 • Zelf je rijlessen inplannen via onze Rijschool App
 • Vorderingen en afspraken inzien via onze Rijschool App
 • Rijles Maandag t/m Woensdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en Donderdag t/m Vrijdag 08-00 tot 17:00 uur
 • Vaste WRM bevoegde ervaren rij-instructeur
 • Elke week rijles
 • Lid Landelijke beroepsvereniging kwaliteitsbevordering rijschoolbranche

Klanten vertellen

9

Goede uitleggen en leuke sfeer

Erg leuke rijlessen gehad bij ramon. De balans tussen een grapje en serieuze uitleg beviel mij erg goed. Zou deze rijschool zeker aanraden.
- Franeker

Uitstekend

Het was fijn rijlessen te nemen bij Ramon. Je kan altijd wel een grapje hebben maar daarnaast kon hij ook kritisch zijn en goed de situatie uitleggen.
- Leeuwarden

Super

In een keer mijn rijbewijs gehaald, Ramon is altijd professioneel geweest. Grappig en gezellig en streng wanneer nodig.
- Leeuwarden

Rijschool NW Friesland

Altijd met erg veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij autorijschool NW Friesland. Instructeur paste zijn manier van lesgeven gemakkelijk aan, aan mijn gemoedstoestand en hierdoor ervaarde ik elke les als prettig en leerzaam. De instructeur is direct en eerlijk wat ik persoonlijk altijd als prettig heb ervaren. De administratieve dingen verliepen vlekkeloos en snel. Communicatie met deze rijschool is gemakkelijk en altijd vriendelijk.
- Harlingen

Geweldig

Heel fijn om hier les te hebben gereden! Ramon is vakkundig en zorgt er voor dat je je op je gemak in de auto voelt. Van begin tot eind in één woord TOP!
- Ijlst

Goede leerzaam lessen!

Ik ben super blij dat ik N.W Friesland rijschool heb gekozen. De manier van lesgeven is fijn. Hij helpt je om het beste uit je te halen en dat lukt ook zeker. De instucteur is een aardige man. Hij durft alles te zeggen en kan goed inschatten hoe iemand is en hoe die zich voelt. Ik heb elke les als prettig ervaren en ben nu ook erg blij dat ik in 1x geslaagd ben! Heel erg bedankt! Ik raad deze rijschool ook zeker bij anderen nog aan! Groetjes, Mariama
- Leeuwarden

Fijne rijlessen met goede uitleg

Ik heb een fijne rijleservaring gehad. Duidelijke uitleg met goede afwisseling in lessen. Door herhaling van onderdelen krijg je dingen goed onder de knie.
- Leeuwarden

gezellige en leerzame lessen

goed duidelijke en leerzame lessen met de nodige gezelligheid
- vrouwbuurt

Ontzettend goede en fijne rijschool!

Elke keer goede en leuke lessen gehad. De ondersteuning was ook fijn wanneer het wat moeilijker ging zodat iedere les altijd goed werd afgesloten. Bedankt voor de leuke en leerzame tijd Ramon!
- Leeuwarden
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Geslaagden